Corona-maatregelen tijdens trainingen

Regels voor de trainingen (update 12/08/2020)

Als algemeen principe geldt dat wie ziek is of zich ziek voelt, niet naar de training of wedstrijd komt!

1. Handen ontsmetten bij de start van de training en bij het einde. De spelers hebben bij voorkeur zelf ontsmettingsmiddel mee.

2. Indien mogelijk je eigen materiaal meebrengen (bal, springtouw).

3. De trainingen starten 5’ later en eindigen 5’ vroeger . Zo kan de eerste ploeg de zaal verlaten en de tweede ploeg alleen de zaal binnenkomen. Zo beperken we dat verschillende ploegen onnodig met elkaar in contact komen. De spelers komen de zaal niet te vroeg binnen (ploegen die om 17u30 trainen kunnen wel op het gewone uur starten, de laatste training van de dag kan tot het voorziene einduur doorgaan). Je komt de zaal binnen via de gewone ingang en verlaat de zaal via de nooddeuren. Voor zover als mogelijk staan deze nooddeuren ook open tijdens de training.

4. Aan de ouders wordt gevraagd niet in de zaal te komen en buiten te wachten. Indien dit niet mogelijk is, gelieve een mondmasker aan te doen en afstand te houden (blijf dus zeker niet in de inkom staan in zowel Hernieuwenburg als de Vlaschaard). We bekijken nog hoe we dit organiseren voor de allerkleinsten.

5. Iedereen brengt zijn eigen drinkfles gevuld mee. Er worden geen flessen water ter beschikking gesteld!

6. De kleedkamers blijven dicht , zowel voor als na de training.

7. We geven geen hand aan de ploeggenoten en de coach. Een elleboog kan wel. De training kan afgesloten worden met de traditionele kreet (en een applaus).

8. Bij het begin en op het einde van de training wordt het materiaal ontsmet .