Wedstrijdkalender komend seizoen

Wedstrijdkalender komend seizoen

De voorlopige wedstrijdkalenders voor het komende seizoen zijn terug te vinden op onze website en op de website van de VBL. Deze kalenders zijn nog niet definitief, tot eind juli zullen er nog heel wat aanpassingen aan gebeuren. Belangrijkste nieuwigheid is dat bij de jeugd de competitie gesplitst wordt. Het eerste deel is voor Nieuwjaar, na Nieuwjaar volgt een herindeling op basis van de uitslagen in de 1e ronde. Ook nieuw is dat er niet enkel meer binnen de eigen provincie gespeeld wordt. Verplaatsingen naar pakweg Ploegsteert zijn nu verplaatsingen naar Deinze en Oudenaarde geworden.

Vanaf 1 augustus is het papieren wedstrijdblad definitief verleden tijd en schakelen we over op het digitale wedstrijdformulier. Voor alle tafelverantwoordelijken is er een uitlegsessie voorzien op zaterdag 24 augustus om 10u in de vergaderzaal van sporthal de Vlaschaard.

De club blijft ook verder groeien. Komend seizoen treden we met 3 seniorploegen in competitie aan: de One in 3e provinciale, de Two in 4e provinciale en de Damesploeg in 2e provinciale. Het aantal jeugdploegen neemt ondertussen verder toe: 2 U10-ploegen, 3 U12-ploegen, 2 U14-ploegen, 2 U16-ploegen en 1 U21-ploeg. Daarnaast hebben we ook nog onze U6 en U8 ploegen.

Om al deze ploegen grondig te begeleiden werd het trainerskorps versterkt met Jan Van Eecke (One), Nico Holvoet (Dames), Koen Deldaele (U21), Julie Verfaille (U12B) en Kimberly Rogge (U10).

Tot slot vonden er ook enkele interne verschuivingen in het bestuur plaats: Bart Roobrouck vervangt Piet Amez als voorzitter, An Vandenbosche neemt de taken van penningmeester over van Natasja Goemaere en tot slot is Savina Deconinck de nieuwe secretaris ter vervanging van Bjorn Decoster. We willen iedereen bedanken voor de grote inzet van de voorbije jaren.