Het nieuwe seizoen komt eraan

Het nieuwe seizoen komt eraan

Het basketseizoen 2019-2020 is jammer genoeg veel te vroeg geëindigd. In de gegeven omstandigheden was dit echter de enige oplossing. We kijken echter al vol verwachting uit naar het nieuwe seizoen, zodat we jullie en je kinderen kunnen terugzien en begeleiden. Ook volgend seizoen brengen we opnieuw 3 seniorsploegen in competitie. Onze damesploeg wordt ook volgend seizoen gecoacht door Nico Holvoet en komt uit in 2e provinciale. Onze Two-ploeg onder leiding van Clint Delaere komt uit in 4e provinciale. De One speelt volgend seizoen opnieuw in 3e provinciale. Vanaf augustus zal Reynald Detandt onze fanion hopelijk naar de top van de rangschikking begeleiden. Reynald vervangt het coaching-duo Steven Lefebvre – Jan Vaneecke en komt over van Waregem. Bij de jeugd zijn er eveneens een aantal coachwissels. Steven Lefebvre zal de U21 voor zijn rekening nemen. Onze U16B gaat volgend seizoen samen met de U16 van Rozenbeka een ploeg vormen. In deze ploeg waren te weinig spelers aanwezig om volgend seizoen zelfstandig te blijven spelen. Op vrijdagavond kan je ze tijdens hun training wel nog eens komen aanmoedigen in de Hernieuwenburg. Bij de U16A nam Jody Vanacker na twee jaar afscheid van zijn jongens. Hij wordt vervangen door Niek Van Branteghem, die zelf na 2 jaar de U12 meisjes in de handen van Savina Deconinck en Lorenzo Lannoo achter laat. Deze laatste wordt bij de U16 meisjes dan weer vervangen door Patrick Danneels, die overkomt van de U16 & U19 meisjes van LDP Donza. Bij de U14A blijft Steven Lefebvre ook volgend seizoen aan het roer, terwijl het coachingduo Clint Delaere – Tim Pattyn volgend jaar mee de overstap naar de U14 maakt met de U12A-ploeg. Pieter-Jan Impe verhuist van de U16 naar de U12. Bij de U10 blijft Jody Vanacker de trainingen verzorgen. Hij wordt geassisteerd door Kimberly Rogge en Julie Verfaille die de coaching voor hun rekening zullen nemen. Bij de U8 en U6 blijven Pieter-Jan Impe, Sofie Termote en Hannelore Sabbe de allerkleinsten begeleiden. Zoals je kan zien blijven we een club met heel veel leden. Hopelijk zien we jullie snel terug op een van de trainingen of wedstrijden.