Reeksindelingen seniors

Reeksindelingen seniors

De reeksindelingen van onze seniorsploegen zijn ondertussen ook gekend.

De damesploeg onder leiding van Nico Holvoet neemt het op tegen Kortrijk Spurt D & E, Scaldis, Melco Ieper C, Koekelare B, Wevelgem-Moorsele B, Bredene C, Blankenberge B, Avanti C, Wibac B, Blue Stars C, Zedelgem A en Torhout A. De ploeg veranderde nauwelijks, in het tussenseizoen kwam Hannah Van Laeken over van Gent.

De seniors B komen volgend seizoen uit in 4e provinciale, met enkele leuke derby’s: Rozenbeka A en Desselgem C. Daarnaast moet er ook tegen Avelgem C, Poperinge C, Heuvelland C, Lauwe A, Wikings B, Wervik B en Langemark B gespeeld worden.

De seniors A onder leiding van de nieuwe coach Reynald Detandt krijgen Tielt, Melco D, Oudenburg, Desselgem B, Knokke-Heist B, Iebac B, Gistel-Oostende, Kortrijk F, Mibac B, Koksijde B, Bredene A, Waregem C en De Panne. Enkele leuke derby’s dus. Tegenover vorig jaar bleef de ploeg quasi ongewijzigd, enkel Michiel Impe verliet de ploeg, terwijl Pauwel Derammelaere na een jaartje Zwevegem-Deerlijk opnieuw bij Bobcat aan de slag gaat.